Cautare

3701 de rezultate pentru "vasile florin" (7.21 secunde)
Vasile Dancu si "stanga" Vasile Dancu reapare la rampa printr-un amplu text pe blogul propriu, cu un titlu provocator : ... Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
Aura Vasile nu mai pleaca din PSD. Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
In loc sa-si prezinte imediat demisia, ca un adevarat barbat, coplesit de onoarea si demnitatea postului ce i s-a incredintat, ministrul Vasile Blaga a recurs la strategia celei mai jalnice tate de mahala. ... Vasile Blaga a trecut direct la amenintari:
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
Liberalul Vasile Parlog, initiatorul Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Local, i-a dat dreptate primarului Nicolae, dar nu s-a putut opune colegilor din Alianta.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Consilierul PDL Vasile Bindelea a fost dat afara din partid. ... Potrivit primarului PDL al comunei, Florin Mitroi, excluderea lui Vasile Bindelea a venit "ca urmare a declaratiilor nefondate pe care le-a facut unui cotidian local, declaratii pe care ulterior nu le-a recunoscut".
In ceea ce priveste procesele celor doi consilieri PSD, Florin Pislaru si Florin Popa, cu prefectura Galati, lucrurile nu s-au finalizat, iar pierderea unui proces de catre unul dintre reprezentantii PSD ar duce la innoirea consilierilor social democrati.
Un nou reprezentant de frunte al traseistilor politici este presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel. ... Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a revenit in Partidul Conservator, pe care il parasise in septembrie 2004 pentru a se inscrie in PNL.
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
Florin Grozea vine in showroom-ul djsuperstore joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, pentru un workshop dedicat scenei muzicale din Romania, desfasurat odata cu lansarea cartii "Hit Yourself:
Actorul Florin Piersic isi serbeaza onomastica la Palatul National al Copiilor De Florii, distinsul actor Florin Piersic a ales sa isi sarbatoreasca onomastica la Bucuresti, in compania tuturor spectatorilor care il onoreaza cu prezenta la spectacole, alaturi de cei care, prin aplauze indelungi, ii intaresc credinta si ii mentin aprinsa dorinta de a-si continua traseul cu jocul actoricesc al celor mai reusite reprezentatii.
Artistul Florin Chilian a participat recent la evenimentul organizat de Adina Buzatu la magazinul ei din Baneasa Shopping City. ... Am plecat in viteza de acasa si nu am mai apucat sa-mi iau bretelele la eveniment, ne-a spus Florin Chilian.
Ce a scris Florin Calinescu pe mormantul fiului si sotiei lui! O sa ti se rupa sufletul Florin Calinescu este, aparent, un om implinit. ... Pe o alee in mijlocul cimitirului Cernica este locul unde Florin Calinescu si-a lasat o jumatate din viata.
Florin Chilian, singurul artist roman care a devenit membru al Uniunii Compozitorilor din Marea Britanie, lanseaza azi, 6 octombrie 2017, la Muzeul National al Literaturii Romane, albumul sau Pre@Clasic, acompaniat de cvartetul Bella Musica, respectiv Gianina Meragiu -Vioara I, Mirela Dranga - Vioara a II-a, Claudia Carapancea - Viola, Gabriela Petre -Violoncel.
Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, duminica, in zona unei piete agroalimentare din judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi.
Chestorul Senatului Ioan Chelaru a declarat ca inaintea sedintei in plen va avea loc o reuniune a Biroului Permanent, pentru trimiterea catre plen a raportului Comisiei juridice.DNA a cerut ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, sa sesizeze Senatul in vederea incuviintarii arestarii senatorului PSD, acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.Nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistrati - Florin Costiniu, si de oameni de afaceri, apar in stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea senatorului PSD Catalin Voicu.
In Hunedoara, primarul UNPR din Deva, Mircian Muntean, si-ar pastra, de asemenea, mandatul, el fiind cotat la peste 40%, toti cei trei candidati USL testati de sondaje, Florin Oancea, Cosmin Nicula si Petre Marginean, obtinand sub 30%.
Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu. ... Ne-am facut de ras Ultimul vorbitor dintre candidati a fost Vasile Blaga. ... Ca un fel de concluzie, Vasile Blaga a sustinut necesitatea unei schimbari la varful PDL, comparand partidul cu un tren:
google-analytics.com